Traktatiebeleid

Bij verjaardagen en afscheidsfeestjes willen wij als kinderdagverblijf niet dat er snoep wordt uitgedeeld. Onze voorkeur gaat uit naar fruit of iets hartigs zoals worst of kaas. U kunt ook gewoon een blikje runder knakworstjes meegeven die wij dan op kunnen warmen. Liga/kinderkoeken vinden wij geen probleem en een danoontje mag ook.

Wij zijn ook niet zoooo streng dat ze bij warm weer geen ijsje mogen. Dit vinden wij wel kunnen. Het is toch een feestje. Rozijntjes kunnen natuurlijk ook (zonder zoet laagje) Mocht u twijfelen of iets kan, overleg dit dan even met de leidsters van uw kind.

Ook geen snoep gebruiken als versiering van een stuk fruit graag. Zoals een dropveter als staart of tumtum als ogen/oren. Wij laten de kinderen zoetigheid niet opeten maar doen het rechtstreeks in de mandjes. Dit is niet leuk voor het kind dat uitdeelt en het is niet leuk voor de kinderen die het krijgen, want ze mogen het niet opeten. En voor de ouders thuis is het ook niet zo leuk want zij moeten beslissen of hun kind het wel of niet mag opeten als het in de mandjes zit. Een leuke site voor uitdeelideeën is bijv: Party Kids of Gezond Trakteren.  Bij een ´eetbare´ traktatie is het echt niet nodig ook nog een cadeautje voor de kinderen te doen. Ze zijn al snel tevreden.

Slide Vraag een rondleiding aan of schrijf je direct in... Contact opnemen Direct inschrijven Rondleiding aanvragen

Slide Vraag een rondleiding aan Contact opnemen Direct inschrijven Rondleiding aanvragen of schrijf je direct in...

Verkeersthema

We zijn bezig geweest met het verkeersthema en hebben zebrapaden gezocht en er kwam